Protez Tırnak Ne Kadar Dayanır?

protez tırnak ne kadar dayanır
Kırılmayan protez asla yoktur. Ama koruyarak kullanırsanız protez tırnağınız kırılmaz. Örnekle açıklarsak yani protez tırnaklı ellerinizle ağır bir şey kaldırmak bir yere tırmık atmak sert bir toprak eşelemek gibi protezi kırmaya yönelik hareketlerden kaçınmalısınız. Protez tırnak ne kadar süre kullanılır sorusuna cevap olarak, belirttiğimiz konulara dikkat ederek kullandığınızda 5 hafta hatta 6 haftaya kadar kullanım süresi mevcuttur. Tırnaktan çıkmaz siz isteyene kadar. Ne zamanki kendi tırnağınız uzar bir boşluk oluşur görünümü sizi rahatsız eder protezi ister bir uzman vasıtasıyla çıkartır yenisini yaptırırsınız buna biz tamir de diyebiliyoruz. Yada komple çıkartır kullanmazsınız.

Kısacası kullanım süresi tamamen protez yaptıran kullanıcının dikkatiyle alakalıdır.

Protez Tırnak Ne Kadar Süre Kalır?

Protez tırnak için herhangi bir zaman sınırı bulunmamaktadır. Düzenli olarak bakımları yapılırsa sonra yaklaşık yarım sene boyunca kalabilir.

Jel Tırnak Abdest Geçirir mi?

Protez tırnak taktığınız zaman gusül veya namaz abdesti almanıza engel olur. Gusül veya abdest alırken, yıkanması gereken organların kuru yer kalmayacak şekilde yıkanması gerekir. Aksi hâlde gusül veya abdest geçerli olmaz.

Takma Tırnak En Fazla Kaç Gün Kullanılır?

Takma tırnağı tırnağınıza bastırarak yapıştırın ve bir-iki dakika takma tırnağın üzerinde elinizle bastırmayı devam edin. İşlem bu kadar basit. Bir takma tırnağın kullanım süresi en az 1 hafta, en fazla 10 gündür. Kullandıktan sonra 3 gün boyunca tırnaklarınızı dinlendirmeyi unutmayın.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski