Seven Erkek Ayrılığa Ne Kadar Dayanır?

Seven erkek ayrılığa ne kadar dayanabilir? 

Bu sorunun cevabını merak edenler için erkeklerde sürecin nasıl geçtiğini sizler için araştırdık. Seven erkeğin ayrılığa ne kadar dayanabileceğini artık kendiniz hesaplayabilirsiniz. Fakat baştan belirtmemiz gerekir ki, öyle cümleler var ki eğer erkek arkadaşınız bu cümlelerle ayrıldıysa yazının devamını okumanıza gerek yok. Çünkü bu yazı sadece seven erkekler için kaleme alındı. Sevmeyen erkek sonsuza kadar dayanabilir. Peki nedir bu cümleler? Bu cümleler ve bu cümleleri duyduğunuz an yapıştırabileceğiniz cevaplar;

seven erkek ayrılığa ne kadar dayanır

Sen daha iyilerine layıksın! Çok merak ediyorum. Ben daha iyilerine layıksam sen kimlere layıksın? Bunca zaman bana layık olmadığını bildiğin halde niye benimle oyaladın kendini? Bırak beni sana yazık olmadı mı?

Ben sana göre değilim! Soru 1: Neden? Soru 2: Bunu tam olarak ne zaman anladın? Peki sen kime, kimlere göresin? Bana başka kadınlarla olan kısmı değil, seninle olan kısmı anlat. Niye? Akla yatkın birkaç sebep sırala.

Benden koca olmaz! Bu cümleyi direk şöyle çevirmek gerekir: Senden koca değil hiç birşey olmaz! Benim de seninle işim olmaz!

Evliliğe hazır değilim! Ana rahminden çıkamamış Türk erkeğinin evliliğe hazır olmaması zaten skandaldır. Hazır olduğunu söylesen de de dikkat etmek gerekir. Zira kendine bir hayat arkadaşı değil yeni bir anne arama ihtimalin yüksek görünüyor.

Baba olmaya hazır değilim! Hoppala! Evlenmek eşittir çocuk mu? Belki çocuk istemiyorum, sadece evlenmek istiyorum. Olamaz mı? "Seni galiba sevmiyorum, sanki Merve daha güzel" diyemiyorsun. "Bu sene de bekar gezelim" demeye dilin varmıyor. "Annemlerin evinde çok rahatım ya" desen hiç olmaz. Ama böyle de kafasını vitrinin altına saklayınca görünmediğini sanan kediye benziyorsun. Ve bilesin, onun kadar sevimli değilsin.

Gelelim asıl konumuza seven erkek ayrılığa ne kadar dayanır ve gerçekten bitiren erkek nasıl davranır. Terk eden erkek ne zaman özler hepimiz merak ediyoruz. Çoğu erkek ayrıldığında duygusal sağlığını kaybeder. Kadınların aksine erkekler ayrıldığında duygularını paylaşmakta zorlanır. Bir araştırmaya göre ayrılan erkeklerin %26’sının ayrılıktan sonra, erkek arkadaşlarıyla dışarı çıkıp sarhoş olduğu ortaya çıktı. Bu durum erkekler için mutsuzluklarını gizlemeye yönelik bir harekettir. İşte bu kadar gizli bir durum için ne kadar dayanır sorusuna cevap bulmak çok zor fakat genelleme yapacaksak durum şu şekilde gelişir.

1. Ay oh kafa rahat onunla mı uğraşacağım başka işim yok mu der.

2. Ay belki düzelirdi ama kangren olmuş kol gibiydi. yapmam gerekeni yaptım der.

3. Ay yavaş yavaş pişman olur. Hayatına giren yeni insanları gördükçe özler ama erkek ya pişman olduğunu kabul etmez.

4. Ay erkek ayrıldıysa geri gitmeye yüzü yoktur. Kabullenmeye çalışır.

5. Ay sonrası aklına geldikçe tebessüm eder. Allah mutlu mesut etsin der.

Süreç bu şekilde fakat bu süreci herhangi bir aşamada bitirmek kadının elindedir. Seven erkek ayrılığa dayanamaz önemli olan sizin gerektiği yerde müdahale edip ayrılığı bitirmeniz gerekebilir. Müdahale edilmemiş ayrılıklar genelde yukarıdaki süreç gibi sonuçlanır. 1 Ay, 2 Ay olmaz belki 4 Ay olur 6 Ay olur bu durum kişiden kişiye değişir. Bu süreleri burçların umursamazlık seviyesine göre kendiniz belirleyebilirsiniz.

Ayrıca bu konuda tecrübe çok önemlidir. Sizde tecrübelerinizi yorumlarda paylaşarak seven erkek ayrıldıktan sonra nasıl davranır konusunda bilgi sahibi olmak isteyen kişileri bilgilendirebilir, yüreklere ufakta olsa su serpebilirsiniz. En azından ayrıldıktan 1 ay sonra erkekler pişman oluyor mu, erkeklerin pişman olma süresi konusunda bir tecrübeniz varsa içinizi dökmenizi rica ediyoruz.

Burçların Umursamazlık Seviyesi

  • Kova %97 Kendi dünyasında yaşayan bir Kova burcunu kırmayı başardıysanız geçmiş olsun. Muhtemelen duygularını sizi yok sayarak yaşayacaktır.
  • Yay %95 Dünya yansa umurunda olmaz tavırlarıyla tanıdığımız Yay burcu aslında kırılgan bir yapıya sahiptir. Kırıldıklarını da sessiz tavırlarıyla gösterirler.
  • Terazi %90 Terazi burcu, kolay kolay duygularını belli etmez. Her şeyi içinde çözmeye çalışır. Terazi burcunu kırsanız bile size bunu belli etmeyecektir.
  • Aslan %80 Liderlik onların doğasında var ve liderler asla düşmez, duygularının esiri olmaz diyerek kendilerini doldurdukları için Aslan burçları kırılsalar da açık açık söylemezler.
  • İkizler %75 Rahatlığı ile bilinen İkizler aslında oldukça duygusal insanlardır. Duygularını açık açık belli edemeseler de, laf aralarına kafalarına taktıkları şeyleri itinayla yerleştirirler.
  • Akrep %74 Gizemin burcu Akrep, duygularını gülüşünün arkasına saklar. Oysaki Akrep burcunu incitmek kadar kolay bir şey yoktur yine de size asla duygularını belli etmeyecektir.
  • Boğa %70 Boğa burcu sabır taşı olarak bilinir. Ancak bu sabrın da bir sonu olduğunu unutmayın. Sabırları taştığında etrafta olmamak gerekir.
  • Oğlak %60 Her zaman başkalarını düşünen, kimseyi kırmak istemeyen Oğlak burcu, canını sıkan insanlara karşı her zaman tavrını belli eder.
  • Yengeç %58 Duygusallığı ile nam salmış Yengeç burcunun duygularını saklama konusunda pek iyi olduğu söylenemez. En çok da ağlayarak duygularını dışa vurur.
  • Balık %50 En duygusal burç olarak bildiğimiz Balık duygularını saklama konusunda çok başarılı olmasa da yine de elinden geleni yapıp yoluna devam edecektir.
  • Koç %45 Koç burcu duygularını saklama konusunda ustadır. Ancak bastırdığı duygularını öfkeli tavırlarla dışa vururlar.
  • Başak %40 Mükemmeliyetçi Başak burcu her zaman kırılacak, kendisini üzecek bir sebep bulacaktır. Bu yüzden duygularının gizlemeleri de mümkün değildir. Birini gizleseler bir diğeri kendini ele verir.

Seven erkek nasıl davranır? Erkek arkadaşınız Kova burcuysa şimdiden geçmiş olsun demek yerine seven erkeğin ayrılığa dayanamayacağını son kez söylemek isteriz adı üstünde "Seven Erkek"...

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski