Salgında Hastaneler Ne Kadar Dayanır?

Bugün sizlere 2021 yılında Google üzerinde hastanelerle ilgili en çok neler aratıldı ondan bahsedip daha sonra aşağıda salgında hastanelerimizin daha ne kadar dayanabileceğini anlatan video ile baş başa bırakacağım.

2021 yılında arama sayısı bir önceki yıla göre en çok artan konu hastane yatak fiyatları oldu. Bir önceki yıla göre %5000 artış gösteren hastane yatak fiyatları araması adeta patlama yaptı. Bu da bize 2021 yılında insanların en çok hastane yatak fiyatlarını merak ettiğini göstermekte. İkinci sırada ise %3950 artışla Kuşadası özel hastane araması gelmekte. İkinci sırada olması ilginç olan Kuşadası özel hastane araması bize Kuşadası'nda hastanelere talebin oldukça arttığını göstermekte. Üçüncü sırada ise artışı normal karşılanabilecek bir arama var. Hastane randevusu ile seyahat izin belgesi, salgınla birlikte hayatımıza giren izin belgelerinde hastane randevusu ile seyahat izin belgesi araması bir önceki yıla göre tam %3850 oranında bir artış gösterdi.

2021 Hastane Aramaları

Yukarıda bahsettiğimiz 3 arama dışında artış gösteren diğer aramalardan bazıları ise şöyle; randevu al hastane numara, Bolu özel hastane, Gaziemir özel hastane, Fethiye özel hastane, Arnavutköy özel hastane ve son olarak hastane randevu alma sistemi. Bunların dışında da artış gösteren fakat salgınla alakası olmayan aramalar mevcuttur. Örneğin; hastane eğitim sistemi.

Hastaneler Ne Kadar Dayanır? 

Salgında hastaneler daha ne kadar dayanır? Yeni yoğun bakım yatağı açarak salgınla mücadele olur mu? Yoğun bakım hemşireleri 24 saatte kaç saat çalışıyorlar, ekipmanları yeterli mi? Devlet hastaneleri ve özel hastanelerde durum nasıl?

HT 360'ta Afşin Yurdakul, KLİMİK Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Bülent Ertuğrul ve Türk Yoğun Bakım Hemşireleri Derneği Başkanı Ebru Kıraner ile konuştu.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski