Fransız Askısı Ne Kadar Dayanır?

Tebrikler, genç görünmenin sırlarından birini daha buldunuz, Fransız Askısı. Genç görünmeye çalışırken gençliğinden olmak istemeyenlerin aklında yine onlarca soru. İnsanlar önce fransız askısının fiyatını merak ediyor daha sonra ise dayanıklılığını. Bu yazıyı, fransız askısı ne kadar kalıcıdır diye merak eden kişi çok fazla kişi olduğu için hazırladık. Fransız askısını genelde ünlüler yaptırdığı için ismine çok aşinayız. Bunun yanında, thread lift, lead fine lift, v lift, örümcek ağı estetiği, 6d Star askı adında bir çok yöntem mevcuttur. Eğer askılama işlemi yaptırmak istiyorsanız diğer yöntemleri de araştırmanızı tavsiye ederiz. Peki nedir bu Fransız Askısı?

Fransız Askısı, iple vücudunuzdaki belli bölgeleri germe işleminin en başarılı sonuç alınan uygulamalarından biridir. Fransa'da geliştirilmiş olmasından dolayı Fransız Askısı adını almıştır. İçi polyester ve dışı silikondan yapılmış esnek iplerle ameliyatsız biçimde uygulanan bir estetik işlemi ve gençleşme uygulamasıdır. Sonsuzluk askısı nedir? Fransız askısının bir diğer adı sonsuzluk askısıdır. Fransız askısına french lift, sonsuzluk askısına infinity lift denir. İsimler farklı olsa da uygulama aynıdır. Gelelim akıllardaki sorulara.

fransız askısı ne kadar dayanır

Fransız Askısı Ne Kadar Dayanır?

Fransız askısı ne kadar gider? Fransız askısı diğer emilebilir ipliklere göre çok daha uzun ömürlüdür. Yok olmadığı için yaş, cilt yapısı ve hormonsal durumlara bağlı olarak 5 ila 10 yıl arasında bir dayanıklılık süresine sahiptir. Genel olarak her beş yılda bir mevcut ipler tekrar çekilerek ve girdirilerek işlemin ömrü uzatılabilir. Fransız askısında kullanılan ipler diğer emilebilen kılçıklı iplere göre çok daha fazla ve güçlü tırtıklara sahiptir.

Fransız Askısı İşlemi Kaç Saatte Uygulanır?

Fransız askısı nasıl yapılır? Yüz gerdirme işlemi lokal anestezi altında 45 dakika ile 1 saat arasında tamamlanır. Yüze uygulandığında genellikle yüzün her bir yanına ikişer ip koyularak yapılır.

Fransız Askısı Ne Zaman Oturur?

Fransız askısının kaç günde iyileştiği bir diğer akıllara gelen soru. İyileşme süresi kişiden kişiye değişir. Uygulama yaptıran kişilerde 2 günden 2 haftaya kadar iyileşme süreleri görülebilmektedir. İyileşme 2 haftaya kadar sürse de optimal sonuç 2 ay sonra görülür. 2 ay bağ dokusunun gelişmesi için gereken süredir.

Fransız Askı Hangi Bölgelere Uygulanabilir?

Yanaklar, çene altı, yüzün oval kısımları, elmacık kemikleri, kaşlar, boyun, göğüsler, kollar, kalça ve bacaklar germe işlemi yapılabilen bölgelerdir. Genel olarak estetik kaygılardan dolayı başvurulan bir yöntem olsa da kısmi yüz felci geçiren hastalarda da başarıyla uygulanabilen bir tedavi yöntemidir.

Fransız Askısı Hangi Yaş Aralığında Yaptırılır?

Genel olarak 35-70 yaş arasında ihtiyaç duyan tüm erkekler ve kadınlar yaptırabilir.

Fransız Askısı Fiyatı Nedir?

Uygulama fiyatı sabit değildir. Kullanılacak ipin sayısı, işlemin uzunluğu ve askılama işlemini uygulayacak doktora göre fiyat değişebilir. Herhangi bir doktor muayene etmeden fiyat almanız çok zordur. Fiyat almak için herhangi bir estetik merkezine başvurabilirsiniz.

Fransız Askısı Kopar mı?

Fransa’da yüksek teknolojiler ile geliştirilen fransız askısı ipleri; kopma riski olmayan, dinamik askı özelliğine sahip olan sağlam iplerlerdir. Fransız askı; yüzün mimik hareketlerine uyarak esneyebilen, ifade bozukluğu yaratmadan germe yapabilen çok sağlam bir askıdır.

Fransız Askısı Kaç Yaş Gençleştirir?

Bu konuda bilgi vermek çok zor. Fransız askısının kaç yaş gençleştirdiği tamamen kişiden kişiye değişir fakat genelde yaptıran kişilerin 10 ila 15 yaş daha genç göründükleri söylenir.

Fransız Askısı Zararlı mıdır?

Fransız askısı gerdirme işleminde; morluk, ödem, ağrı gibi yan etkilerin görülmesi mümkündür. Diğer cerrahi işlemlere oranla Fransız askısı gerdirme işlemi ameliyatsız bir işlem olduğu için bu etkilerin oluşması çok daha düşük olasılıklıdır. Fakat fransız askısında kullanılan ipler silikon bazlı ipler olduğu için vücutta reaksiyon gösterebilme ihtimali vardır ve reaksiyon olursa bu iplerin çıkarılması için cerrahi müdahale gerekmektedir. Bu riski almak istemeyen kişiler yüz gerdirme işlemini emilebilir iplerle yaptırır.

İple Yüz Germe Ne Kadar Kalıcıdır?

İp askısı ne kadar gider? Emilebilir iplerle yapılan ip askısı işleminde ipler cilt altında ortalama 6 ay kalır ve erir. Eridikten sonra 2 yıla kadar sarkmalara karşı etkiye sahiptir. Bu süre kullanılan iplerin markasına göre değişebilir. Genel olarak ameliyatlarda kullanılan zamanla yok olan ipler kullanılır.

Yüz Gerdirme İşleminden Sonra Nelere Dikkat Etmek Gerekir?

İp askı sonrası nelere dikkat edilmeli? İyileşme süreci boyunca yani ilk iki hafta çok fazla konuşmaktan kaçının. Gerdirme işleminden sonra 3 hafta boyunca yüz üstü yatmamaya çalışın. Ağız çok fazla açılmamalı ve mümkün olduğunca mimik yapmaktan uzak durulmalıdır.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski