Kalıcı Dudak Renklendirme Ne Kadar Dayanır?

Her şeyden önce bilmekte fayda vardır ki dudaklarınız, 21’li yaşlardan itibaren renk değiştirmeye ve gençliğin verdiği canlılığı ufak ufak kaybetmeye başlar. Elbette 21 yaşınıza bastığınız andan itibaren dudaklarınızın artık soluk ve cansız görünmeye başlayacağından bahsetmiyoruz; ancak yaşınız ilerledikçe ve zaman geçtikçe dudaklarınızın size çok fark ettirmeden eski formunu yitirmeye başlayacağı da bir gerçek.

Eğer doğuştan fazlaca dolgun ve belirgin hatlı dudaklara sahipseniz, şanlısınız; zira bu değişimler, belirtilerini sizde daha geç bir vakitte ortaya çıkartabilir. Öte yandan hali hazırda ince ve dilediğiniz dolgunluktan uzak bir dudak yapısı ile karşı karşıyaysanız, belki de dudak renklendirme uygulaması yaptırmayı düşünme vakti gelmiş demektir.

Dudaklarınız sizde eskisine göre solgun mu görünüyor? 

Sizce dudak hatlarınız zamanla inceldi ve dudaklarınız size daha küçük görünmeye mi başladı? Dudaklarınızı daha canlı gösterecek kalıcı ve doğal bir çözüm arıyorsanız; Dudak Kontürü ve Kalıcı Dudak Renklendirme işlemi sizin için en doğru çözüm olabilir.

Kalıcı Dudak Renklendirme Ne Kadar Dayanır

İşlem sırasında lokal anestezi uygulandığı için acı hissedilmez. İşlem süresi 90 dakikadır ve işlemden sonra 1-2 saat dudaklarınız şişebilir. 1-2 saat sonra şişlik iner ve normal hayatınıza devam edebilirsiniz. Peki dudak renklendirme ne kadar dayanır? Dudak renklendirme 18-36 ay arası kalıcılığa sahiptir. Eğer bu işlemden vazgeçerseniz tekrar dudak soldurma işlemi yapılabilir. Bu işlemden sonra istediğiniz gibi ruj kullanmaya devam edebilirsiniz. Dudak renklendirme işleminde bir çok renk seçeneği mevcut olup renk skalası geniştir. En çok merak edilen konulardan biride fiyatıdır. Şuan ortalama 1000-2000 TL arasında dudak renklendirme işlemi yapan merkezler bulabilirsiniz. Türkiye'de Esra Erol, Çağla Şıkel, Burcu Esmersoy dudak renklendirme işlemi yaptıran ünlülerdendir.

Dudak Kontürü Renklendirme
Dudak içi rengine uygun olarak, sadece dudakların dış çerçevesine dudak kontürü uygulaması yapılır. Bu sayede dudaklar olduğundan daha kalın ve dolgun görünür. Özellikle ince dudaklara sahip bayanlar tarafından sıklıkla tercih edilir.

Dudak İçi Renklendirme
Dudakların kendi çerçeve hattı dışına çıkmadan uygulanan kalıcı renklendirme işlemidir. Zamanla solan ve rengini kaybeden dudaklarda daha parlak ve dolgun bir görüntü sağlanır. Kişinin tercih ettiği tüm renkler uygulanabilir.

Tam Dudak Renklendirme
Dudak çerçevesi ve dudak içine yapılan kalıcı makyaj uygulamasıdır. Mevcut dudaklar daha kalınlaştırılırken, dudak içinde renklendirme sağlanır. Bu sayede daha genç, daha büyük ve parlak dudaklara sahip olursunuz.

Daha canlı, daha dolgun, daha genç ve daha bakımlı dudaklar. Böylesine etkileyici bir dudak yapısına kim hayır diyebilir ki? Tüm bu güzelliği elde etmenizi sağlayan dudak renklendirme, tamamen sizin tercihleriniz ve ihtiyaçlarınız doğrultusunda, dudaklarınıza dilediğiniz dolgunluğu ve rengi verebilen bir uygulamadır.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski